Blogindlæg: En dag med politikeren Mette Gjerskov

I dag var vi på Christiansborg for at tale med Mette Gjerskov fra Socialdemokratiet. Vi er utrolig glade for, at hun ville møde os.
Mette er et åbent menneske med ben i næsen, som står inde for egne principper og står bag folket uanset konsekvenser. Hun lyttede til os og spurgte ind til først og fremmest, hvem vi er, og hvad vi laver til dagligt. Hun ville lære mennesket bag niqab’en at kende. Det er virkelig dejligt, at der findes politikere, der har en åben indstilling, og som gerne vil føre dialog med os og ikke kun om os.
Dog gik vi derfra med tårer i øjnene, da uretfærdigheder endnu engang kom op til overfladen – der er et stærkt flertal i regeringen for et forbud, men ikke et eneste legitimt grundlag for at kriminalisere os. Vi står til at komme i fængsel eller få bøder, blot fordi vi er religiøse mennesker. Mette oplyste samtidig ved mødet, at hun stemmer imod forbuddet, da forslaget er i modstrid med grundloven, og fordi hun går ind for, at alle mennesker har retten til selv at vælge egen påklædning. Hvis blot der var flere politikere, som dig Mette.
Tak for den saglige og levende dialog!
/Kvinder I Dialog

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s